Geen raam te gek

Heb jij bijzondere ramen in huis? Geen zorgen: onze raamdecoratie past op de meeste gekke ramen in huis. Dus of je nu een schuin, rond, drie- vijf- of zeshoek raam hebt, voor elke raamvorm hebben we passende én mooie raamdecoratie. Voor bijzondere ramen adviseren wij:

Bijzondere raamvormen

Voor plissé- en dupligordijnen en voor verticale jaloezieën bieden wij de volgende oplossingen:

 

Plissé- en dupligordijnen
Met een plissé- of dupligordijn kun je de meest afwijkende raamvormen bekleden. Dakramen of ronde ramen: niets is te gek. Dankzij de slanke profiel passen ze ook goed in de glaslijst van draai-kiepramen en openslaande deuren.

Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor bijzondere raamvormen. Wanneer bijvoorbeeld een raam op- of aflopend is, wordt de rail schuin bevestigd en bevindt het lamelpakket zich altijd aan de hoogste zijde. Ideaal dus!

Tip: bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt en laat je adviseren door één van de medewerkers. Zo krijg je altijd het beste advies voor jouw bijzondere ramen.

Volgend artikel

Raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Het fijne van kunststof en aluminium kozijnen is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en een goede isolatie bieden. Zonde om er dus in te boren als je raamdecoratie wilt bevestigen. Gelukkig heeft bece® genoeg montageoplossingen waarmee je jouw raamdecoratie kunt bevestigen zonder te hoeven boren en schroeven.