Terug naar overzicht

Houten jaloezieën

Vanaf € 146,-
Wat zijn ze mooi: onze horizontale jaloezieën in hout. Hout is warm en sfeervol en daarmee een perfecte keuze voor jouw ramen. Horizontale jaloezieën zijn gemakkelijk te bedienen waardoor je in een handomdraai lichtinval, privacy en uitzicht regelt.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
De uitstraling van hout
25, 50 en 65 mm
Mooi voor grote ramen
Mooi ladderband
Geschikt voor deuren en draai- kiepramen
Gratis productbrochure
De uitstraling van hout
De verschillende houtsoorten in de collectie hebben elk een eigen uitstraling. Bamboe en essenhout hebben een natuurlijke uitstraling en bij de Afrikaanse houtsoorten Ayous, Iroko en Abachi is de houtstructuur goed zichtbaar. Bij Blend zijn verschillende houtsoorten samengevoegd.
25, 50 en 65 mm
De houten lamellen zijn verkrijgbaar met lamelbreedtes van 25, 50 en 65 mm. Ben je op zoek naar een
lamel dat een rustig beeld creëert? Ga dan voor een smalle lamel. Voor een opvallende look kies je een extra brede lamel van 65 mm.
Mooi voor grote ramen
Geen raam te groot want onze houten jaloezieën zijn ideaal voor grote raampartijen. Ze zijn leverbaar tot een breedte van wel 350 cm. De strakke banen van horizontale jaloezieën geven iedere ruimte in huis allure. Goed idee om ze dus op meerdere plekken in huis toe te passen.
Mooi ladderband
Stijl je houten jaloezieën af met ladderband in een bijpassende of contrasterende kleur. Ladderband is beschikbaar in drie breedtes: 10, 25 en 38 mm. Bijkomend voordeel hiervan is dat je de lamelgaatjes niet meer ziet.
Geschikt voor deuren en draai- kiepramen

De strakke banen van onze houten jaloezieën kun je ook toepassen op deuren en draai-kiepramen. En de hoge kwaliteit van onze jaloezieën garandeert dat ze jarenlang mooi blijven.

Gratis productbrochure
Om de keuze voor jaloezieën iets makkelijker te maken hebben we een handige productbrochure gemaakt. Hierin staat veel informatie over de collectie. Ook vind je hier een handige infographic zodat je in één oogopslag kunt zien welke opties er zijn.

Tijdloos wit

Wit is altijd goed en daarom ook een ideale kleur voor jouw horizontale jaloezieën. Met wit voor je raam creëer je een rustige en frisse basis waarmee je jarenlang vooruit kunt. En wit is zeker niet saai: het is tijdloos, puur en de perfecte basis voor iedere kamer.

Your dinner party

bece® horizontale jaloezie hout kleurnr. 16287
Met horizontale jaloezieën kun je de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen. Sfeer en privacy zijn hierdoor perfect te regelen. Dus komen je vrienden op bezoek voor een gezellig etentje? In no-time switch jij je jaloezieën van vrij uitzicht naar zichtdicht voor de ultieme privacy. Hiermee zijn ze het perfecte decor voor jouw intimate dinner party. Schuif maar aan!

Op zoek naar wat anders?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren