Terug naar overzicht

Dupligordijnen

Vanaf € 201,-
Met dupligordijnen haal je niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van flink wat voordelen. Dupligordijnen maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Fijne favoriet
Stofpakket vrij
Van licht tot duisternis
Het fijne geluid van dupli
Speciale stoffen
25, 32 en 64 mm
Productbrochure
Fijne favoriet
Het dupligordijn is erg populair voor in huis. Ze zorgen voor een prachtige filtering van het licht maar geven pottenkijkers geen kans. De strakke vormgeving en functionele voordelen zorgen ervoor dat dupligordijnen bij ieder raam, kamer en interieur passen.
Stofpakket vrij
Met de optie 'stofpakket vrij' kun je dupligordijnen in iedere gewenste positie plaatsen. Hiermee kun je precies de hoeveelheid licht doorlaten die je wenst. In de open stand profiteer je volop van het licht en het prachtige uitzicht. Voor wat mee privacy plaats je het dupligordijn in de halfopen of gesloten stand.
Van licht tot duisternis
Voor een goede nachtrust zijn dupligordijnen perfect. De verduisterende duplistoffen maken jouw slaapkamer in no-time pikkedonker. Zo wordt jouw slaapkamer een droomkamer en kun je heerlijk slapen.
Het fijne geluid van dupli
Een slechte akoestiek in huis is erg storend. Dupligordijnen hebben twee stoflagen die samen een honingraat vormen. De honingraat werkt geluidsdempend en zorgt voor een goede akoestiek in huis. Dubbel zo goed dus!
Speciale stoffen

De collectie dupligordijnen heeft ook stoffen met warmtewerende, vuilafstotende, vochtbestendige en vlamvertragende eigenschappen. De vochtbestendige stoffen zijn super handig voor in de badkamer en keuken.

25, 32 en 64 mm

Het stofpakket van dupligordijnen bestaat uit mooie gelijkmatige plooien. De dupligordijnen van bece® zijn er met verschillende plooibreedtes: 25, 32 of 64 mm. De kleine plooi doet het goed voor alle ramen. En de 64 mm plooi staat extra mooi en imposant bij hoge of grote ramen.

Productbrochure
Om de keuze voor raamdecoratie iets makkelijker te maken hebben wij productborchures gemaakt. Hierin staat veel informatie over de collectie dupligordijnen. Ook vind je hier een handige infographic zodat je in één oogopslag kan zien welke opties er zijn. 

Duurzame topper

Dit duurzame dupligordijn is voor een deel gemaakt van gerecycled polyester uit de mode-industrie: mooi en ecologisch verantwoord! Doordat de kleur van het gordijn zo mooi kleurt bij het hout, straalt de keuken en al rust uit. Deze stof is er ook in donkergrijs en donkerblauw.

Twee-in-één

bece® dupligordijn kleurnr. 50094 + 50095 25 mm
In de slaapkamer houden we overdag van gefilterd licht en ’s nacht is het fijn als we ongestoord kunnen slapen. Ideaal om daarom te kiezen voor het twee-in-een model waarin je twee verschillende transparanties kunt combineren in één dupligordijn.

Op zoek naar wat anders?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren