Mood
Mood
Mood

Dancing when nobody is watching

Dans de sterren van de hemel

My kitchen is for dancing

Naast het tegengaan van zonlicht, is raamdecoratie ook heel belangrijk voor het vergroten van je privacy.
Met de juiste raamdecoratie creëer je privacy en kun je ongestoord op je favoriete muziek dansen zonder dat er iemand meekijkt.
Dupligordijnen kun je in iedere gewenste positie hangen. In de open stand geniet je volop van het uitzicht en voor wat meer privacy zet je ze in de halfopen of gesloten stand.  
1 - 3
media slider - Dancing when nobody is watching - image 01
Media slider - Dancing when nobody is watching - image 02
Media slider - dancing when nobody is watching - image 03

Privacy first!

Deze raamdecoratie kun je gemakkelijk van boven naar beneden bewegen en andersom. Zo kun je lekker afwisselen met de stand van het pakket en heb je in no-time de privacy die je wenst. Het leuke hiervan is dat je met plissé- en dupligordijnen iedere dag een ander raam kunt creëren!

Verticale jaloezieën

Met verticale jaloezieën kun je gemakkelijk de gewenste lichtinval en privacy bepalen. Door de lamellen te kantelen heb je wel het fijne licht maar kan er niemand bij je naar binnen gluren. Ze zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Zo zit er altijd eentje tussen die past bij jouw huis en woonbehoefte.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen hebben een mooie lichtinval en geven je huis een strakke look. Door de stoflagen te verschuiven kun je zelf de lichtinval bepalen. Een fijne bijkomstigheid van duo rolgordijnen is de fijne zijden stof, die het daglicht subtiel filtert en nieuwsgierige blikken buiten houdt.
bece® plisségordijn kleurnr. 40109 inspiratie
bece® duo rolgordijn kleurnr. 32083 inspiratie
bece® duo rolgordijn kleurnr. 32083 detail
bece® duo rolgordijn kleurnr. 32083 inspiratie
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren