Kunststof en aluminium kozijnen

Voor jouw kunststof of aluminium kozijnen is er keuze genoeg. De collecties rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé- en dupligordijnen, aluminium jaloezieën en vouwgordijnen kunnen allemaal bevestigd worden op kunststof en aluminium kozijnen zonder het kozijn te beschadigen.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Magneetmodel
Plakprofiel
Klemsteunen voor draai-kiepramen
Montage op het plafond of de muur
Gratis productbrochure
Magneetmodel
Met dit model bevestig je plissé- en dupligordijnen en aluminium jaloezieën in no-time op jouw raam door middel van een magneetstrip. Je hoeft hierdoor dus niet te boren en te schroeven. En wil je de ramen even lappen? Met één beweging haal je het profiel er vanaf. Het magneetframe is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat het altijd mooi matcht met jouw kozijnen.
Plakprofiel
Met ons speciale plakprofiel is het mogelijk om raamdecoratie te bevestigen op kunststof en aluminium kozijnen. Met dit profiel wordt als het ware je raamdecoratie op het raam geplakt. Dit profiel is geschikt voor plissé- en dupligordijnen, rolgordijnen en duo rolgordijnen.
Klemsteunen voor draai-kiepramen
Voor kunststof draai-kiepramen zijn klemsteunen ideaal. Met klemsteunen kun je horizontale jaloezieën, plissé- en dupligordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen én vouwgordijnen gemakkelijk bevestigen. Door klemsteunen te combineren met spandraden voorkom je dat je raamdecoratie gaat klapperen je raam of deur openstaat. Ideaal dus!
Montage op het plafond of de muur
Een andere manier om je kunststof of aluminium kozijnen niet te beschadigen is door middel van montage van je raamdecoratie aan het plafond of aan de muur. En goed nieuws: al onze productgroepen kunnen worden gemonteerd aan het plafond of aan de muur. Als je aluminium of kunststof kozijnen in huis hebt wil je hier natuurlijk niet in boren.
Gratis productbrochure

Alles weten over onze slimme oplossingen voor kunststof en aluminium kozijnen? Je leest er alles over in de productbrochure

Slimme oplossingen voor jouw ramen

Kunststof en aluminium kozijnen zien we steeds vaker in huis. Het fijne van kunststof en aluminium kozijnen is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en een goede isolatie bieden. Zonde om er dus in te boren wanneer je jouw raamdecoratie wilt bevestigen. Gelukkig heeft bece® genoeg slimme montageoplossingen waarmee je jouw raamdecoratie kunt bevestigen zonder te hoeven boren en schroeven.
INSPIRATIE

Keuze genoeg!

Keuze genoeg!
Voor jouw kunststof of aluminium kozijn is er keuze genoeg. De collecties rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé- en dupligordijnen, aluminium jaloezieën en vouwgordijnen kunnen allemaal bevestigd worden op kunststof en aluminium kozijnen zonder het kozijn te beschadigen.