Keuken
Keuken
Keuken

Dancing when nobody is watching

Knoeiproef

Blikvangers

Heerlijk toch: met je kids of partner door de keuken dansen. Maar niet iedereen hoeft je dansmoves te zien. Met raamdecoratie voorkom je inkijk en kun je ongestoord dansen in huis.
Ook de keuken kun je voorzien van mooie raamdecoratie. Vet en vuil zijn hier geen probleem want onze collecties bevatten stoffen met vuilafstotende eigenschappen.
Zit jouw keuken aan een drukke straatkant? Met duo rolgordijnen speel je gemakkelijk met het licht terwijl je inkijk tegengaat.
1 - 3
Dancing when nobody is watching
Knoeiproef
Blikvangers

Keukenfavoriet

Plisségordijnen met een 'vrij pakket' zijn favoriet voor de keuken en wij weten wel waarom. Je kunt de stof zowel van boven naar beneden bewegen en andersom. Zo houd je nieuwsgierige blikken buiten en valt het daglicht mooi naar binnen. Kies voor gewaagd antraciet en je keuken ziet er ineens heel anders uit!
BLOG
Mooi en eerlijk

Mooi en eerlijk

Dit duurzame dupligordijn van bece® is voor een deel gemaakt van gerecycled polyester uit de mode-industrie: mooi en ecologisch verantwoord! Deze duurzame stof is ook verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs en donkerblauw.

Horizontale jaloezieën aluminium

Onze aluminium jaloezieën zijn van hoge kwaliteit en vocht- en vuilbestendig. Daarom zijn ze ideaal voor de keuken. Je kunt de jaloezieën gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. Perfect voor de keukenprinsen en -prinsessen die weleens knoeien.
bece® horizontale jaloezie aluminium
bece® horizontale jaloezie aluminium kleurnr. 15511 50 mm
bece® horizontale jaloezie aluminium kleurnr. 15511 50 mm detail
bece® horizontale jaloezie aluminium kleurnr. 15511 50 mm inspiratie
bece® horizontale jaloezie aluminium kleurnr. 15569 + 15566 + 15556
bece® horizontale jaloezie aluminium kleurnr. 15511 50 mm inspiratie
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren

Meer inspiratie?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren