Mood
Mood
MOOD

Office day at home

Be productive

Work from home

Een dagje thuiswerken is heerlijk. Je hoeft niet je nette werkkleding aan en je kunt vaak net iets langer blijven liggen omdat je geen reistijd hebt.
Je werkt het beste thuis op een plek waar je, je fijn voelt en ongestoord aan de slag kunt. Genoeg licht én goed licht zijn hierbij belangrijk. 

Creëer een optimale werkplek door gebruik te maken van beeldscherm-geschikte stoffen. Zo heb je nooit meer last van hinderlijk zonlicht op je scherm. 

1 - 3
image slider - office day at home - 01
image slider - office day at home - 02
Image Slider - office day at home - 03

Beeldschermgeschikte stoffen

De collecties van bece® bevatten speciale beeldschermgeschikte stoffen die perfect zijn voor de thuiswerkers onder ons. Zo ook de collectie rolgordijnen: deze beeldschermgeschikte stoffen zijn ideaal voor de werkkamer. Dus hup, aan de slag!

Duo rolgordijnen

Deze unieke raamdecoratie stelt je in staat om tegelijkertijd zowel gefilterd daglicht als privacy te hebben. Door de twee stoflagen met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen, heb je de perfecte combinatie tussen lichtregeling en privacy.

Verticale jaloezieën voor de werkkamer

Het fijne van verticale jaloezieën is dat je ze zo kunt draaien dat er niemand naar binnen kijkt, maar je toch kunt genieten van het daglicht. Kies je hierbij ook voor een beeldschermgeschikte stof dan ben je verzekerd van een ultieme werkplek. En wanneer je niet aan het werk bent, schuif je de jaloezieën gewoon opzij en kun je volop genieten van het uitzicht.

bece® verticale jaloezie kleurnr. 15222
bece® verticale jaloezie kleurnr. 15222 detail
bece® verticale jaloezie kleurnr. 15222 inspiratie
bece® verticale jaloezie kleurnr. 15222 inspiratie
bece® verticale jaloezie kleurnr. 15222 detail
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren