Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer

De woonkamer als hart van je huis

Privacy please

Even he-le-maal niets

In de woonkamer kun je lekker niets doen, je favoriete serie kijken of even wegdoezelen met een boek en een geurige kop thee.
Met de juiste raamdecoratie in de woonkamer zorg je voor een prachtige filtering van het licht en houd je nieuwsgierige blikken buiten.
Thuiskomen, schoenen uit en neerploffen op de bank. Niets is er fijner dan dat. Sluit je raamdecoratie voor meer privacy en geniet van een heerlijke luie middag in huis.
1 - 3
De woonkamer als hart van je huis
Privacy please
Even he-le-maal niets

Happy vibes in huis

Thuis is zoveel meer dan de plek waar je woont. Het is de plek waar je je fijn voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Met de juiste dosis sfeer en privacy wordt jouw woonkamer een droomkamer. De raamdecoratie van bece® helpt je hier bij. Kijk binnen bij deze verrassend mooie woonkamers.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een echte blikvanger voor in de woonkamer. En ze zijn niet alleen mooi want je profiteert ook van flink wat voordelen. Zo zijn ze ontzettend handig in gebruik en privacy en lichtinval regel je in een mum van tijd. 
bece® rolgordijn 53061
bece® rolgordijn kleurnr. 53061 detail
bece® rolgordijn kleurnr. 53069
bece® rolgordijn kleurnr. 53069 detail
bece® rolgordijn kleurnr. 53123
bece® rolgordijn  kleurnr.  53123
bece® rolgordijn kleurnr. 53123 inspiratie
bece® rolgordijn kleurnr. 53044
bece® rolgordijn kleurnr. 53044 inspiratie
bece® rolgordijn kleurnr. 53044 detail
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
BLOG
Tips voor een glamoureuze woonkamer

Tips voor een glamoureuze woonkamer

De woonkamer is het hart van het huis, voor het gezin, de familie, vrienden en ook voor een feestje. Hier brengen de meeste mensen stille uren van de avond door op de bank of smaakvolle momenten aan de eettafel. Daarom is het belangrijk dat de woonkamer comfortabel is en uitnodigt om binnen te komen. 

Meer inspiratie?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren