25-02-2020

Raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Het fijne van kunststof en aluminium kozijnen is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en een goede isolatie bieden. Zonde om er dus in te boren als je raamdecoratie wilt bevestigen. Gelukkig heeft bece® genoeg montageoplossingen waarmee je jouw raamdecoratie kunt bevestigen zonder te hoeven boren en schroeven.

Klemsteunen voor draai- kiepramen
Voor kunststof draai-kiepramen zijn klemsteunen ideaal. Met klemsteunen kun je horizontale jaloezieën, plissé- en dupligordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, vlinderjaloezieën én vouwgordijnen gemakkelijk bevestigen. Door klemsteunen te combineren met spandraden voorkom je dat je raamdecoratie gaat klapperen je raam of deur openstaat. Ideaal dus!

Plakprofiel
Met ons speciale plakprofiel is het mogelijk om raamdecoratie te bevestigen op kunststof en aluminium kozijnen. Met dit profiel wordt als het ware je raamdecoratie op het raam geplakt. Dit profiel is geschikt voor plissé- en dupligordijnen, rolgordijnen en duo rolgordijnen.

Magneetmodel
Met dit model bevestig je plissé- en dupligordijnen en horizontale jaloezieën in no-time op jouw raam door middel van een magneetstrip. Je hoeft hierdoor dus niet te boren en te schroeven. En wil je de ramen even lappen? Met één beweging haal je het profiel er vanaf.

Montage op plafond/muur
Een andere manier om je kunststof of aluminium kozijnen niet te beschadigen is door middel van montage van je raamdecoratie aan het plafond of aan de muur. En goed nieuws: al onze productgroepen kunnen worden gemonteerd aan het plafond of aan de muur. Als je aluminium of kunststof kozijnen in huis hebt wil je hier natuurlijk niet in boren.

Volgend artikel

Iedere dag een ander raam met plissé- en dupligordijnen

Plissé- en dupligordijnen met een ‘vrij pakket’ zijn erg populair en wij weten wel waarom. Met de optie ‘stofpakket vrij’ kun je de stof zowel van boven naar beneden bewegen als van beneden naar boven. Hierdoor kun je het pakket in iedere gewenste positie plaatsen en creëer je dus iedere dag een ander raam. En je kunt inkijk tegengaan zonder dat je lichtinval verliest.