Terug naar overzicht

Verticale jaloezieën

Vanaf € 146,-
Maak een statement met verticale jaloezieën in je interieur. Je kunt de gewenste lichtinval gemakkelijk zelf bepalen, waardoor je sfeer en privacy perfect kunt regelen. Ideaal als je ongestoord wilt genieten van een luie middag op de bank.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Stof en kunststof
Meer dan 100 kleuren
Duurzame mooimakers
Hippe klassieker
Productbrochure
Stof en kunststof

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof en kunsstof. Stoffen lamellen zijn warm, aaibaar en geven een zachte uitstraling aan je interieur. Je kunt kiezen uit lamelbreedtes van 63, 89 of 127 mm.

De jaloezieën van kunststof zijn bijzonder geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. De kunststof lamellen zijn verkrijgbaar met lamelbreedtes van 52, 89 en 127 mm.

Meer dan 100 kleuren
Van fris wit tot diep zwart of vrolijk okergeel: de collectie verticale jaloezieën bevat meer dan 100 kleuren. Ben jij gek op basic? Kies dan een neutrale kleur, maar maak het spannender door te kiezen voor een stof met ingeweven motief of ruwere structuur.
Duurzame mooimakers
Bijzonder in de collectie zijn de stoffen gemaakt van gerecyclede petflessen. Kwaliteit en duurzaamheid worden hier gecombineerd in één product. Hiermee haal je een mooimaker van duurzame bodem in huis.
Hippe klassieker
Denk jij bij verticale jaloezieën aan saai en oubollig? Vanaf nu niet meer. De verticale jaloezieën van bece® zijn alles behalve dat. De strakke banen van de jaloezieën geven je interieur een design uitstraling en zijn een echte eyecatcher.
Productbrochure
Om de keuze voor raamdecoratie iets makkelijker te maken hebben wij productbrochures gemaakt. Hierin staat veel informatie over de collectie verticale jaloezieën. Ook vind je hier een handige infographic zodat je in één oogopslag kan zien welke opties er zijn. 

Voor iedere ruimte in huis

De collectie verticale jaloezieën bevat veel stoffen met functionele eigenschappen zoals: beeldschermgeschikt, vochtbestendig, warmtewerend, vlamvertragend en antibacterieel. Daarmee zijn verticale jaloezieën de ideale raamdecoratie voor elke kamer in huis.

Prachtig voor grote en schuine ramen

bece® verticale jaloezie kleurnr. 15209

Verticale jaloezieën zijn een statement voor je interieur: ze zijn supermooi voor grote glaspartijen, zoals openslaande deuren en hoge ramen. Je kunt ze bestellen tot wel vier meter breed. Daarnaast is het de ideale raamdecoratie voor schuine ramen en raam- deurcombinaties.

En niet onbelangrijk: verticale jaloezieën zijn super handig in gebruik. Je schuift ze in de ochtend gemakkelijk naar de kant waardoor je meteen kunt genieten van het uitzicht. Wil je aan het eind van de dag toch wat meer privacy? Met de ketting bedien je de lamellen zodat je in een handomdraai meer intimiteit creëert.

Op zoek naar wat anders?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren