Terug naar overzicht

Rolgordijnen

Vanaf € 112,-
Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Verrijkt tot in de kleinste details
Eerlijk en met de hand gemaakt
We beloven het beter te doen. En jij?
Altijd de perfecte oplossing
Verbeterd door technologie
Gratis productbrochure
Verrijkt tot in de kleinste details
Vanaf de allereerste weving van de stof zit vakmanschap verwerkt in onze rolgordijnen. Deze verrijken we tot in de kleinste details.
Door een creatief en uiterst zorgzaam ontwerpproces willen we dat je de kwaliteit en geschiedenis van al onze rolgordijnen voelt. Dit doen wij al sinds 1971.
Eerlijk en met de hand gemaakt
We weten dat eerlijke en handgemaakte materialen de kwaliteit van onze rolgordijnen verhogen. Daarom worden ze uitsluitend gemaakt van hoogwaardige stoffen en gebruiken we eerlijke en natuurlijke materialen wanneer dat kan. Door het toevoegen van materialen als katoen, fijn linnen en vlas hebben we een uitgebreide keuzemogelijkheid. We ondersteunen de kwaliteit met 5 jaar garantie.
We beloven het beter te doen. En jij?
We streven er voortdurend na om onze voetafdruk op deze prachtige planeet te verbeteren. Ondanks onze inzet hebben we nog een lange weg te gaan. Waar we kunnen, verbeteren we ons productieproces en kopen verantwoorde stoffen in. Daarom bieden we jou in onze collectie rolgordijnen verschillende duurzame stoffen aan. Deze stoffen zijn gemaakt van 100% gerecyclede of upcyclede materialen.
Altijd de perfecte oplossing
Net als mensen zijn ramen er in allerlei soorten en maten. Met onze uitgebreide collectie is er voor ieder raam of behoefte een oplossing. De speciale en extra eigenschappen van onze stoffen zoals vochtbestendigheid, vuilafstotend, vlamvertragend en antibacterieel zorgen ervoor dat onze rolgordijnen jarenlang mooi blijven.
Verbeterd door technologie
Stel je voor: je voelt de warmte van de eerste zonnestralen en je ontwaakt langzaam uit een diepe slaap. Geleidelijk aan vult je slaapkamer zich steeds met meer zonlicht. Met een app op je telefoon bedien je de elektrische rolgordijnen en zet je de eerste stap naar een nieuwe en comfortabele manier van leven.
Gratis productbrochure
Om de keuze voor rolgordijnen iets makkelijker te maken hebben we een handige productbrochure gemaakt. Hierin staat veel informatie over de collectie. Ook vind je hier een handige infographic zodat je in één oogopslag kunt zien welke opties er zijn.

Spelen met het licht

Licht is ontzettend belangrijk, maar wordt vaak over het hoofd gezien wanneer een interieur wordt vormgegeven. Te weinig licht maakt een ruimte klein en smal, terwijl te veel licht een ruimte overbelicht en onpersoonlijk maakt. Wij zijn expterts in het vormgeven van licht en helpen je graag om van jouw huis de perfecte plek te maken.

De geschiedenis van de catwalk in je ramen

bece® rolgordijn kleurnr. 53035

Door restafval uit de mode-industrie te gebruiken in onze productie, voorkomen we het gebruik van nieuwe materialen en creëren we in plaats daarvan een compleet nieuwe serie duurzame rolgordijnen. Zo maken we rolgordijnen die net zo uniek zijn als jij.

De garen zijn zorgvuldig geweven tot diepe structuren en verrijkte stoffen, zodat de geschiedenis van de catwalk schittert in jouw ramen.

Op zoek naar wat anders?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren