Smart Home raamdecoratie

TaHoma® verkrijgbaar voor € 299,-

Met Smart Home raamdecoratie maak je niet alleen je woning, maar ook je leven leuker én makkelijker. Het brengt je huis in beweging en past zich aan, aan jouw woon- en leefritmes. Het zorgt er niet alleen voor dat je raamdecoratie automatisch wordt bediend, maar regelt ook je verlichting, verwarming en meer. Zo hou je meer tijd over voor andere dingen!

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Werking van TaHoma®
Werkt samen met meer dan 100 producten
Een intelligent huis
Vanaf € 299,-
Werking van TaHoma®

Met de TaHoma® kun je al jouw bece® raamdecoratie in huis elektrisch bedienen. Ook kun je de TaHoma® laten samenwerken met andere slimme oplossingen in huis. Denk hierbij aan je verlichting, verwarming en buitenzonwering. De TaHoma® kun je volledig afstemmen op jouw leefrimte, waardoor je zelf niets meer hoeft te doen. Hoe fijn! 

Werkt samen met meer dan 100 producten
De TaHoma® is super compatibel en werkt samen met meer dan 100 slimme producten in huis. Denk hierbij aan je verlichting, rolluiken, verwarming, alarmen en nog veel meer. Zo kun je eenvoudig een intelligent huis creëren en heb je een aangenaam en veilig thuis. 
Een intelligent huis

Met de TaHoma®-app kun je eenvoudig scenario's aanmaken die perfect passen bij jouw woonwensen. Zo zorg je er 's avonds voor dat je raamdecoratie sluit, je verlichting aan gaat en je verwarming een graadje omhoog gaat.

Door een zon- en temperatuursensor op de TaHoma® aan te sluiten voorkom je bovendien dat een slaap- of woonkamer te warm wordt. 

Vanaf € 299,-

De TaHoma® Smart Home is verkrijgbaar voor € 299,- bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Om je raamdecoratie slim te kunnen bedienen moet jouw bece® raamdecoratie natuurlijk wel elektrisch zijn. Goed om te weten: de Tahoma® hub kan ook worden aangesloten op bestaande elektrische bece® raamdecoratie.

Slimme raamdecoratie met TaHoma® Smart Home

Met één druk op de knop alle elektrische raamdeocratie in huis bedienen. Het is mogelijk met de TaHoma® Smart Home. Bedien je elektrische raamdecoratie met je smartphone, tablet of PC. Dit kun je doen vanuit huis, maar ook vanaf je werk- of vakantieadres. De TaHoma® is verbonden met wifi, waardoor je jouw raamdecoratie vanaf iedere plek kunt bedienen.

Stembediening

Hey Google! Open raamdecoratie.

bece® plisségordijn kleurnr. 40042

Jazeker, ook stembediening is mogelijk met de TaHoma®! Deze Smart Home oplossing kan eenvoudig verbinding maken met Google Assistant of Amazon Alexa. Hierdoor kun je dus met één spraakopdracht al jouw elektrische raamdecoratie in huis bedienen. Dit is dus perfect te koppelen aan jouw ochtend- of avondroutine. 

Met Smart Home raamdecoratie breng je jouw huis in beweging. 

Standaard wordt onze elektrische raamdecoratie bediend met een kleine afstandsbediening. Dit is een makkelijke, snelle en betaalbare oplossing. Op de afstandsbediening kun je scenario's instellen en met één druk op de knop de raamdecoratie openen of sluiten. Wel moet de afstandsbediening natuurlijk altijd binnen handbereik zijn om dit uit te voeren. 

Voor meer controle én comfort raden wij app-bediening aan. Hiervoor zijn de slimme oplossingen van Connexoon en TaHoma® perfect. Timers en favoriete standen zijn via de app gemakkelijk in te stellen, die je zowel thuis als op afstand kunt uitvoeren. De Connexoon is verkrijgbaar voor € 169,- en de TaHoma® voor € 299,-.