Terug naar overzicht

Vouwgordijnen

Vanaf 207,-
Vouwgordijnen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. En dat is ook niet gek: ze zijn echte sfeermakers, makkelijk in gebruik en kleden een ruimte aan. Een krachtige combinatie die je wilt zien. Ontdek de collectie vouwgordijnen van bece®.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Meer dan 200 stoffen
Perfect passend bij jouw woonwensen
Van woon- tot slaapkamer
Kies de stijl die je wilt
Meer dan 200 stoffen
Onze op maat gemaakte collectie bevat meer dan 200 stofen in verschillende uitvoeringen en modellen. Alle stoffen zijn heerlijk voelbaar en zichtbaar zacht. De rijke structuurstoffen geven iedere ruimte in huis direct een luxe uitstraling.
Perfect passend bij jouw woonwensen
Met de juiste kleur, stof en afwerking kun je vouwgordijnen zo samenstellen dat ze perfect passen wij jouw woonwensen. Lekker luchtig voor veel licht in huis of juist wat zwaarder voor de gezellige avondjes met jouw gezin op de bank.
Van woon- tot slaapkamer
Wil je inbetween, lichtdoorlatend of verduisterend? Door de verschillende transparanties kun je vouwgordijnen zowel in je woon- als slaapkamer toepassen. Ze zijn verfijnd, elegant en mooi voor ieder raam en iedere kamer in huis.
Kies de stijl die je wilt
Vouwgordijnen kun je helemaal afstijlen zoals jij dat wilt. Ga je voor een houten onderlat, opvallende bies of een mooi stiksel en wil je wel of geen baleinen? Baleinen zorgen ervoor dat een vouwgordijn strak hangt. Een vouwgordijn zonder baleinen geeft een nonchalantere uitstraling.

Combineer vouwgordijnen met gordijnen

Voor de complete collectie vouwgordijnen van bece® geldt dat ze ook verkrijgbaar zijn in gordijnen. Zo kun je combineren, afwisselen en toch zorgen dat het een mooi geheel wordt. Mix en match er maar op los.

Echte blikvanger

bece® vouwgordijn kleurnr. 11749
De ideale slaapkamer is de optelsom van sfeer, stijl en warmte. Dit unieke vouwgordijn met gewatteerde stof combineert dit allemaal. De stof is rijk, warm én verduisterend en daarmee perfect voor de slaapkamer!

Op zoek naar wat anders?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren