Raamdecoratie voor de kleintjes!

De kinderkamer, de vrolijkste kamer in huis! Hier wordt overdag gespeeld, gestoeid en geleerd. ’s Avonds keert de rust terug en wordt hier diep geslapen. Fleur de kamer van je kind op met de juiste raamdecoratie!

Verduisterende raamdecoratie bevordert de nachtrust waardoor de kleintjes nog lekkerder slapen. Wij hebben de leukste raamdecoratie voor de kinderkamer op een rijtje gezet.

Rolgordijnen

Onze collecite rolgordijnen bevat veel verschillende kleuren, zo zit de lievelingskleur van je kind er altijd tussen. Ook kun je kiezen voor een leuke print, hoe gezellig zijn deze rolgordijnprints met flamingo's en hondjes!

Dupligordijnen

Ook de collectie dupligordijnen biedt prachtige verduisterende stoffen. 

De optie twee-in-één model is ideaal wanneer je kind liever niet helemaal in het donker ligt. De onderste lichtdoorlatende stof zorgt voor privacy en toch een lichte kamer.

TIP: gebruik in een kinder- of babykamer vrolijke kleuren! Tegenwoordig hoeft een meisjeskamer niet per se roze en een jongenskamer niet perse blauw te zijn. Alles kan en alles mag!

Volgend artikel

Plisségordijnen; dé lente musthave!

De dagen worden langer, de zon schijnt feller en de temperaturen stijgen. Heeft jouw interieur een lente oppepper nodig? Wij geven je graag 3 redenen waarom het plisségordijn niet kan ontbreken in jouw interieur tijdens de warmere lente en zomermaanden!