24-02-2020

Iedere dag een ander raam met plissé- en dupligordijnen

Plissé- en dupligordijnen met een ‘vrij pakket’ zijn erg populair en wij weten wel waarom. Met de optie ‘stofpakket vrij’ kun je de stof zowel van boven naar beneden bewegen als van beneden naar boven. Hierdoor kun je het pakket in iedere gewenste positie plaatsen en creëer je dus iedere dag een ander raam. En je kunt inkijk tegengaan zonder dat je lichtinval verliest.

Door je plissé- of dupligordijn te laten voorzien van deze optie kun je het gordijn op drie verschillende manieren combineren. Zo kun je lekker afwisselen met de stand van het stofpakket en zien je ramen er iedere dag anders uit.

Het fijne hiervan is dat je op ieder moment van de dag de gewenste lichtinval en privacy gemakkelijk kunt regelen. In de ochtend kun je ze open laten zodat er lekker veel daglicht naar binnenkomt en in de avond sluit je ze wat meer zodat je minder inkijk hebt. Zo houd je nieuwsgierige blikken buiten en valt het daglicht mooi naar binnen.

Lijkt je dit wel wat? Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt en bewonder de bece® collectie plissé- en dupligordijnen in het echt.

LIRE LA SUITE

Raamdecoratie voor dakramen

Dakramen zijn erg populair in huis. Je ziet ze niet alleen op zolders, maar ook steeds vaker in de bad- of slaapkamer. Een dakraam brengt daglicht en sfeer in huis. Om optimaal te kunnen genieten van jouw dakramen is goede raamdecoratie hiervoor belangrijk. Voor dakramen adviseren wij: