Terug naar overzicht

Vlinderjaloezieën

Vanaf € 264,-
De vlinderjaloezie combineert het beste van twee productgroepen in één jaloezie. Geopend lijkt de vlinderjaloezie op een horizontale jaloezie en gesloten op een plisségordijnen. Met de vlinderjaloezie kun je op ieder moment van de dag het licht filteren zoals jij dat wilt.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Zo mooi als een vlinder
Fijne bediening
18 kleuren
Exclusief bij bece®
Zo mooi als een vlinder
De vlinderjaloezie bestaat uit dubbelgevouwen banen stof van 55 mm met de vouw aan de interieurzijde. De dubbelgevouwen banen kunnen uitvouwen zoals een vlinder haar vleugels uitvouwt.
Fijne bediening
Met het tuimelkoord kun je de gewenste lintinval zelf bepalen. Zo heb je in de ochtend het zonnetje in huis en creëer je in de avond wat meer privacy door de jaloezie te sluiten.
18 kleuren
Vlinderjaloezieën zijn er in mooie naturellen en vergrijsde tinten. Voor elke smaak en stijl is er een perfecte kleur. Wit oogt clean en kalm en zwart is intenser en opvallend.
Exclusief bij bece®
Door te kiezen voor een vlinderjaloezie haal je echt wat unieks in huis. Wij zijn namelijk de enige die de vlinderjaloezie maakt.

Een vleugje glamour

Een vleugje glamour in je interieur doet het altijd goed. Wist je dat je met de juiste raamdecoratie het luxe sfeertje ook eenvoudig in huis kunt halen? Deze vlinderjaloezie in een zachte taupe kleur is hiervoor uitermate geschikt. Het geeft je interieur een klassieke touch.

On-weer-staan-baar

bece® vlinderjaloezie kleurnr. 15815
Een flinke eyecatcher haal je naar binnen met deze nachtzwarte vlinderjaloezie. En wees niet bang om te kiezen voor zwart, het is vaak lang niet zo heftig als je misschien denkt. Zwart geeft diepte, warmte en staat eigenlijk altijd goed.